fredag 19 april 2013

Våren är här!

I veckan nu så gick jag äntligen in i fas 4 av min löpträning - äntligen! Då var det dags att springa milen för första gången, exkl uppvärming. Geggamojja i skogen men inte mycket snö och is. Helt underbart!

 
Detta är första vägen jag kommer in på när jag har kört min lilla runda uppvärmning. Jag älskar detta! Att ha en underbar skogsrunda framför sig, med underbar natur och färger. Tur jag har lurar i öronen med bra musik för här låter det "klaffs klaffs"... Gegga på baksidan av benen och hela vägen upp till rumpan - men vad gör det?


 
När jag kom fram till sjön, min älskade sjö, så är det inte mycket is kvar på den. Glittrande vatten och fåglar som simmar runt. Äntligen! Bara de betande kossorna kvar nu och så är det sommar sen. Det är så svårt att fånga på bild hur vackert något är men jag kan som sagt springa långt bara för att få se den. Då kanske ni förstår hur mycket jag älskar sjön, om jag kan springa dit varendaste dag den varma OCH kalla tiden på året.


 
Otroligt svårfångat på bild är även vårfloden, eller ja, bäcken kanske... Men ljudet av porlande vatten är helt underbart! Det har till och med börjat bli grönt i skogen runt omkring. Snart är vitsipporna här! I helgen ska jag ta mig en liten runda, det lär ju behövas efter alla festligheter jag ska på.
 
 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar här så blir jag glad! ♥